MyLink Screen turned yellow - TerrainForum.net: GMC Terrain Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 12-09-2014, 10:32 PM Thread Starter
Full Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 192
MyLink Screen turned yellow


We jumped into the '13 Nox today after Christmas shopping, started it up, put it in reverse, looked at the screen to check behind and we were surprised to see the whole screen was a very bright yellow with a vertical blue line about ľ inch wide slowly moving across the screen.

We just sat there and looked at the yellow screen and blue line moving from left to right for a while. Because the screen has unexpectedly gone completely black a couple of times during the past year we figured that it has finally died.

I grumbled a little while about having to drop into the dealer with this problem. Dropped it into drive to pull out of the parking spot and the screen immediately returned to normal and itís been fine all day.

Definitely weird. Never a dull moment.

2013 Equinox 2LT, 2.4 AWD Ashen Gray Metallic<br />Hudson, Wisconsin
skiziks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-11-2014, 11:45 AM
Theta Freak
 
buggsy's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: West Wisconsin
Posts: 1,014
Garage
Re: MyLink Screen turned yellow

Let us know what the dealer says but it's probably just the camera or the wiring. I've seen this type of glitch in other setups just from a loose cable.

2017 Equinox 3.6L Premier AWD
2011 Silverado 1500 LT, 5.3L 4X4
buggsy is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 12-11-2014, 02:54 PM Thread Starter
Full Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 192
Re: MyLink Screen turned yellow

Quote:
Let us know what the dealer says but it's probably just the camera or the wiring. I've seen this type of glitch in other setups just from a loose cable.
If it happens again I'll visit the dealer. But it's been behaving since, so far only that one episode.
Suppose I could drop in and ask the service writers if this is something they've encountered previously.
And take it from there. Either have them look at it if it's a known problem or just monitor it if not.

2013 Equinox 2LT, 2.4 AWD Ashen Gray Metallic<br />Hudson, Wisconsin
skiziks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-11-2014, 03:14 PM
Theta Freak
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,755
Re: MyLink Screen turned yellow

I would at least get a photo of any strange behavior or get it right into the dealer so they can document it. Pretty expensive repair outside of 3/36k if it does fail.

2012 Equinox 2.4L 1LT AWD, black, 80,000 miles
Ralphalph is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-11-2014, 06:34 PM
Theta Freak
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,426
Re: MyLink Screen turned yellow

A service writer is just that.. a writer.. they don't look at what results for tickets were.. only names and when appointments need to be met. Ask the service manager... or a technician or two who deal with the electronic side of cars. Each Dealership has one or two depending on region and sales of particular vechicles know to have electrical gremlins. They are the cleaner looking grease monkeys..

2011 SLE Terrain FWD (2.4) Mocha Steel/Black interior
Davek is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TerrainForum.net: GMC Terrain Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome