Keep getting logged out.. other issues - TerrainForum.net: GMC Terrain Forum
 4Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 25 (permalink) Old 04-11-2019, 02:29 PM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
Keep getting logged out.. other issues

I signed out the other day, cleared cookies, and since then - --



Can't select Last Day, Last 2 Days, etc under the new Post Tab without getting logged out.


2. I get logged out and asking for my password to be verified everytime I want to post something
bigb12359 likes this.

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019
JayTee2014 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 25 (permalink) Old 04-12-2019, 07:32 AM
Full Member
 
ajax's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 227
Quote:
Originally Posted by JayTee2014 View Post
I signed out the other day, cleared cookies, and since then - --



Can't select Last Day, Last 2 Days, etc under the new Post Tab without getting logged out.


2. I get logged out and asking for my password to be verified everytime I want to post something

same thing happening to me...
bigb12359 likes this.

2016 Equinox 4cyl FWD LTZ...fully loaded...perfect daily driver...
2012 Cadillac SRX FWD Sport
2004 Pontiac GTO (Supercharged)
2019 GMC Terrain SLT Black edition 2.0L Turbo
ajax is offline  
post #3 of 25 (permalink) Old 04-12-2019, 09:36 AM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
I am on another forum with the same forum software and it is fine.

Something amiss here only . . . .

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019
JayTee2014 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 25 (permalink) Old 04-12-2019, 03:56 PM
Administrator
 
admin2's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 186
Garage
does this also happen when you clear cache and cookies? you're using chrome I assume?

Lee
admin2 is offline  
post #5 of 25 (permalink) Old 04-12-2019, 04:50 PM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
Quote:
Originally Posted by admin2 View Post
does this also happen when you clear cache and cookies? you're using chrome I assume?

Lee

That's when it started happening. I had logged out and ran CCleaner which does a pretty good job of cleaning everything. I am using the latest Mozilla Firefox.
So I had to log back in all my other accounts and here and then it started this. It seems to be working ok now. . but I'm afraid to log out and back in.


I will do it any how and report back. . . if it lets me.

EDIT: -- Ok. I just logged out, then logged back in after having to go into the forum "Home " screen. I was able to log back in , but as soon as I clicked on the "New Posts" tab, it logged me out. So I had to log back in on the Home screen 2 more times and click on a forum post there, then go to here and it is working fine again.
It's like once I log out, it has to be logged back in on the Home screen and still acts wonky the first few times.

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019

Last edited by JayTee2014; 04-12-2019 at 04:59 PM.
JayTee2014 is offline  
post #6 of 25 (permalink) Old 04-12-2019, 05:42 PM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
It still is doing the same thing.


If I log out and then log back in.


If I stay on the Home page for awhile (while all the ads populate) . . leave it alone for awhile . .. then come back and hit the :New Posts: tab. . . . wait for ALL ads to populate. . . then click on a topic . . . then I can enter a thread and read or post.



If i do not wait for ALL ads to populate. . . then the system logs me out.



My guess. . . one of the ads has something malicious in it.

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019
JayTee2014 is offline  
post #7 of 25 (permalink) Old 04-13-2019, 09:21 AM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
Ok . .more info . .

It only seems to log me out under the conditions mentioned above IF I do not check the "Remember Me" box when logging in.
It shouldn't really log a person out just clicking on the "New Posts" tab.

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019
JayTee2014 is offline  
post #8 of 25 (permalink) Old 04-13-2019, 07:51 PM
Hero Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 863
...I'm having the same issues on my iphone 6 using Safari AND on my laptop using Firefox...

-2015 Chevrolet Equinox SS 301HP V6
-1998 Chevrolet Camaro Z28 400.1 RWHP 6 Speed
-2011 Mazda RX8
BandDirector is offline  
post #9 of 25 (permalink) Old 04-13-2019, 08:34 PM Thread Starter
Theta Guru
 
JayTee2014's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,878
Garage
Quote:
Originally Posted by BandDirector View Post
...I'm having the same issues on my iphone 6 using Safari AND on my laptop using Firefox...

I found today. . that this is very erratic.

I finally was able to log in and stay logged in. . but HAD to remember to check the "Remember me" box. Then and only then was I able to navigate all parts and feature of the forum without getting logged out.

But it never did that in the past and it does not do this on other websites using the same software.

NOTE to Admin. : Try logging in on a "virgin" computer on another LAN and using Firefox and make sure the "Remember me" box is uncheck for logging in.

2015 Equinox LTZ 3.6L FWD Champagne Silver Metallic *Build Date 1-08-2015 * *34,465 miles 3-11-2019
JayTee2014 is offline  
post #10 of 25 (permalink) Old 04-15-2019, 11:44 AM
Administrator
 
admin2's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 186
Garage
Hello there,

There is a session timeout of 30 minutes.
If you're idle on the forum for that long, you will get logged out.
I also notice that if you log in, it'll show that you're not logged in, but once you refresh the page, you should be good.

Ed
admin2 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TerrainForum.net: GMC Terrain Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome